e
Banner

Etiketler: logista global



Logista Global, 6 ayda 50 ülkeye ulaştı


Yayın: 25-07-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün genç markası Logista Global, küresel talepleri doğru analiz eden çözümleriyle kısa sürede fark yaratmaya başladı. 2023 yılının başında kurulan şirketin Genel Müdürü Zeynep Akman, özellikle üçüncü ülke taşımalarında ilk tercih olmaya başladıklarını belirtti. Şirket, Avrupa ve Asya’nın her noktasına ulaşma konusunda da oldukça iddialı.




Logista Global Logistics, geleneksel rotaların dışında büyüyecek


Yayın: 23-08-2023
Kategori: Lojistik

“Yeni İpek Yolu” kapsamında canlanan ticaret yolları ve Rusya-Ukrayna savaşı, Avrupa-Asya lojistiğinde Türkiye’nin konumunu daha da önemli hale getirdi. Bu hattın önemli oyuncuları arasında yer alan Logista Global Logistics, Avrupa-Asya arasında hem aktarmalı hem de aktarmasız olarak yoğun taşıma yapıyor. Şirketin Genel Müdürü Zeynep Akman, geleneksel taşıma rotalarının dışına çıkarak kısa sürede daha hızlı büyüme hedeflediklerini açıkladı.




“Otomotivde 3. Ülke Taşımalarında Tercih Edilen Marka Olduk”


Yayın: 29-11-2023
Kategori: Otomotiv

Binek otomobilde dış ticaret hacmi rekor kırarken uluslararası taşımacılık talebi de hızla arttı. Hibrit otomobillerin ihracatında, elektrikli otomobillerin ise ithalatında rekor görüldü. Otomobil taşımacılığında da uzmanlaşan Logista Global Logistics’in Genel Müdürü Zeynep Akman, “Bitmiş otomobil dâhil otomotiv taşımalarımızı son teknoloji ile donatılmış araçlarımız ve deneyimli ekip arkadaşlarımızla yürütüyoruz.” dedi.